„Egyszerre kell élni a nappal, a holddal, a vizek áradásával, a hideggel és meleggel: soha nem ellene, mindig belesimulva a világ összhangjába, a teremtés és pusztulás teljes rendjébe”
/Márai Sándor/
Partnerek

Építőanyagok

 

Z+K Euro Kft.

 

Cégünk 2005-ben alakult Z+K Euro Kft. néven, kezdetben Szentendrén majd Pomázon is megnyitottuk építőanyag kereskedésünket. 2010-ben nyitottuk meg a mostani szentendrei telephelyünket ahol sokkal nagyobb területen tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. .

Termék-palettánk a zsalukövektől - tégláktól egészen a tetőcserepekig terjed, nem beszélve a homlokzati hőszigetelésről, melynek fontosságát mindig kihangsúlyozzuk.

Az elmúlt évek során komoly tapasztalatra tettünk szert a homlokzati hőszigetelő rendszerek kereskedelme terén, ezért mi nem csak értékesítjük azokat, hanem konkrét felhasználási javaslatokkal is el tudjuk látni vásárlóinkat.

 A jó hőszigetelés, a mai energia árak mellett, minden lakóépület elengedhetetlen része. Jó hőszigeteléssel, kisebb lesz otthona „energiaigénye” és ezáltal csökkenthetőek az erőművek környezetre gyakorolt káros hatásai.

 

 

 

 

Cím: 2000 Szentendre Galamb József utca 2.

Telefon: 06-20/217-09-44

e-mail: szentendre@zkeuro.hu                         

web: www.zkeuro.hu