„Egyszerre kell élni a nappal, a holddal, a vizek áradásával, a hideggel és meleggel: soha nem ellene, mindig belesimulva a világ összhangjába, a teremtés és pusztulás teljes rendjébe”
/Márai Sándor/
Partnerek

Kőműves munkák, szerkezet építés

Vállalkozásunk 15 éve végez építőipari kivitelezéseket, valamint villanyszerelési munkálatokat.  Társas- családi és hétvégi házak, lakások, üzlethelyiségek, irodák és műhelyek  generál-kivitelezését vállaljuk a tervezéstől a kulcsrakész átadásig.

Attiláékkal évek óta baráti kapcsolatot ápolunk, s az építkezésen a kőműves, szerkezet építő munkát végezzük. Mi is érdeklődéssel fordultunk az energiatudatos építészet felé, s kihívásnak találtuk, hogy a régi építészeti módok hogyan valósíthatók meg mai világunkban. Bár találkoztunk már íves falakkal és födémmel, mégis nem a gyors, megszokott építkezést jelenti a dombház megépítése. Néha fejtörést okoztak bizonyos megoldások, mert el kellett rugaszkodnunk az eddig bevált módszereinktől és nagyobb hangsúlyt kaptak, több figyelmet igényeltek egyes folyamatok.  Így született meg az építkezés facebook oldalán már említett körzőnk, ami kicsit visszalépve az időben nem éppen a legmodernebb eszközünk, de ennek segítségével tudtuk kialakítani a kör alakú helyiségeket.

Lassan szerkezetkész állapotba kerül a ház, törekedtünk a precíz kivitelezésre, s elmondhatjuk, hogy eddig a munkálatok jó ütemben haladtak. Reméljük, hogy az építtetők is elégedettek lesznek a végeredménnyel!

BO-VILL BAU KFT.

2022 Tahi, Feszty Árpád u. 16.

Tel: 06 20 243 3064    Fax: 06 26 385 413

bodnar.imre@bovillbau.hu