„Egyszerre kell élni a nappal, a holddal, a vizek áradásával, a hideggel és meleggel: soha nem ellene, mindig belesimulva a világ összhangjába, a teremtés és pusztulás teljes rendjébe”
/Márai Sándor/
Partnerek

Lámpák

 Cégünk a Tibart Design Kft évtizedes múltú üvegfestő és lámpagyártó manufaktúra.

Székesfehérvári üzemünkben kis csapatunk töretlen szenvedéllyel gyártja a különlegesen szép, egyedi ajándéktárgyakat, lakáskiegészítőket, lámpákat.

Saját tervezésű motívumokkal öltöztetjük fel az üvegeket, melyekből aztán ajándék, lakásdísz, vagy lámpa lesz.

Folyamatosan fejlesztünk új modelleket, nyitottak vagyunk minden új technológiára, anyagra, szívesen próbálunk ki minden újdonságot. Partnereinknek sok esetben egyedi tervezésű tárgyakat is késztünk.

A gyártáshoz felhasznált alapanyagok egy része Magyarországról származik, más alkatrészek, és üvegek pedig Európa országaiból érkeznek.

Mi nem csak forgalmazzuk, de a piaci igényeknek megfelelően megálmodjuk, és folyamatosan megalkotjuk az újabbnál újabb termékötleteket, designokat.

Az üvegfestés terén szerzett tapasztalataink , és gyakorlatunk 10 éves múltra tekintenek vissza. Mindez nagy előnyt jelent, és lehetővé teszi, hogy a katalógusunkban szereplő kézi festésű beltéri lámpák, mennyezeti lámpák, fali lámpák, asztali lámpák, csillárok, falikarok, állólámpák, függesztékek, illetve a megannyi üvegváza, tál, gyertyatartó, falióra, padlóváza, bonbonier mellett az egyedi vevőigényeket is ki tudjuk elégíteni. Legyen az bármilyen szín, design, forma, minta…. képzett üvegfestő művészeink nem ijednek meg semmilyen feladattól, sőt kifejezetten szeretik az efféle kihívásokat.

 

Cégünkről, termékeinkről bővebb információ a www.tibartdesign.hu oldalon található.